Öcü – Boogeyman Türkce dublaj izle



Gösterim tarihi: 11 Ağustos 2012 filmizlehdfullizle.blogspot.com puanı: 5.0/10 Yapım: 2012 Oyuncular: Amy Bailey, Eddie McClintock, Maya Angelova Tür: Korku Senaryo: David Reed Yönetmen: Jeffery Scott Lando Orijinal İsim: Boogeyman Film Konusu : Bir kaç yaramaz çocuk farkında olmadan bir kaza sonucu doğaüstü bir yaratığı serbest bırakırlar. Uzun bir zamandan belli kapalı kalan yaratık artık çok sinirlidir ve önüne gelen herkese zarar vermeye başlamıştır. Yaratığın daha önceden bir bekçisi vardır, ancak o bekçi çoktan ölmüştür ve yaratığı durdurabilecek hiç kimse yoktur. Mike’nin polis olarak çalıştığı kasabada yaratık adeta terör estirmeye başlar. Mike hem çocuğunu hem de tüm kasabayı kurtarmak için zor bir mücadeleye girer.
Share this article :
Etiketler: , ,

+ yorum + 2 yorum

28 Nisan 2020 06:07

Space, the final frontier. These are the voyages of the Starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before. Bayrak İzmir. Many say exploration is part of our destiny, but it’s actually our duty to future generations www.aybayrak.com and their quest to ensure the survival of the human species.

13 Temmuz 2020 16:52

İzmir ve Ege bölgesi haricinde Türkiye geneli açık hava reklam uygulamaları, totem tabela ve fuar standları, ürün tanıtım standları konusunda en uygun fiyatları ve modern tasarımları sunuyoruz. Bizlere www.izmirdetabelareklam.com adresimizden günün her saati ulaşabilir ve tabela siparişlerinizi onlimne olarak Whatsapp üzerinden verebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Destek : TOPlist Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
  tv yerli dizi izle